25 oktober 2020

Kinderconcert - Het Concertgebouw Grote Zaal

Voor kinderen vanaf 6 jaar

Igor en de nachtegaal

Kaarten & programmaAudio & Video
Dit concert zal op zondag 1 november om 11.00 uur worden uitgezonden via onze website en ons YouTube kanaal. Op deze manier kunt u er virtueel een week later toch bij zijn.
oktober 2020 zondag 15:30
Het Concertgebouw, Amsterdam
Nederland
concert geweest

Musici van het Concertgebouworkest spelen een bijzonder kleurrijk Kinderconcert in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Het verhaal over Igor en zijn betoverend zingende nachtegaal wordt voorzien van aansprekende muziek van Stravinsky en Loevendie.

De nachtegaal van Igor

Niemand zingt mooier dan de nachtegaal van Igor. Of toch wel? Een mechanische nepnachtegaal kan het beter en houdt het veel langer vol! Maar als het machientje kapot gaat, wat dan?... Het sprookje van de Chinese nachtegaal inspireerde dit bijzondere Kinderconcert door musici van het Concertgebouworkest. Met muziek van Igor Stravinsky, en de Nederlandse componist Theo Loevendie, die het verhaal van de nachtegaal van prachtige muziek voorzag. Tekst en regie zijn van Kiki Jaski. Met acteur Rop Verheijen in de rol van verteller.

Bekijk uitvoering

Audio & Video

reserveren van kaarten Voor schenkers

Voor schenkers aan het Concertgebouworkest (vanaf Patron level en schenkers aan RCO House vanaf een bepaald niveau) heeft de afdeling development een contigent kaarten gereserveerd. U hoeft voor dit concert zelf geen kaarten te bestellen, want wij zullen onze schenkers hier binnenkort over informeren. Mocht u interesse hebben als schenker om bij dit concert aanwezig te zijn wilt u dit dan vast kenbaar maken aan Sanne van den Brink, Relatiebeheerder particulieren, via s.vdbrink@concertgebouworkest.nl of via 020-3051052